Ingrediente
300g ciocolata neagra, 200g unt, 300g zahar, 4 oua, 2 lingurite esenta vanilie, 300g faina, 1 lingurita praf de copt, 200g iaurt, 100g ciocolata neagra, 1 lingura esenta vanilie (sau putem pune rom,whiskey), nuca maruntita
Dificultate: Redusa | Timp: 5h
3 voturi
Mod de preparare
Topim la bain-marie ciocolata si untul.
Cu ajutorul unui mixer batem zaharul, ouale si vanilia. Incorporam ciocolata topita.
Adaugam faina si praful de copt si amestecam bine.
Turnam compozitia in oala noastra Crock-Pot (noi am folosit hartie de copt, este mai usor de scos din forma).
Setam timpul la 4-5 ore pe HIGH.
Cand este gata o scoatem din forma si o lasam sa se raceasca. In acest timp facem sosul de ciocolata, foarte simplu, topim toate ingredientele la bain-marie.
Turnam sosul de ciocolata peste negresa si ornam cu nuca maruntita din belsug.