autor:

Rita Ilieș

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Snitel de porc in crusta de malai

Autor: Rita Ilieș (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rita Ilieș (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2015

Ingrediente
Ingrediente pentru marinată:, 500 g cotlet de porc fără os, 250 ml iaurt integral, 50 g unt moale, o lingură cu ardei roșu tocat, leuștean tocat, o linguriță cu paprika dulce, sare și piper după gust, , Ingrediente pentru crustă:, două ouă, 20 g unt moale, 200-250 g făină de mălai, 150 g cașcaval, un praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 35 min

15 voturi

Mod de preparare

Am pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul tocat, apoi am condimentat.

Am bătut puțin feliile de cotlet și le-am lăsat o oră să se odihnească în marinata pregătită anterior.

După acest timp mi-am pus tava la îndemână și m-am ocupat de compoziția pentru crustă. Am bătut ouăle împreună cu sarea și untul. Am adăugat făina de mălai și cașcavalul încorporându-le bine.

Am dat fiecare felie marinată prin această compoziție și le-am așezat în tavă.

Am copt șnițelele timp de 25 de minute la 170 de grade și le-am servit alături de-o salată răcoritoare cu rădăcină și frunze de ridichi și sos de iaurt cu codițe de ceapă verde.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii

  • Secui , 01 mai 2019

    Exceptional acest preparat, nota 10

  • MIA , 28 iunie 2015

    reteta total gresita,am incercat dar a fost de nemincat, deoarece malaiul sa facut scoarta (tare,) de fapt se stie ca malaiul copt nu este bun.Mai ai si alte retete tot asa ?? ai vrut sa demonstrezi ce ??cu aceste snitele ??

  • Zagrean Antoaneta Georgeta , 16 mai 2015

    (y)

Dificultate

Medie

Timp

35 min

15 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru marinată:
  • 500 g cotlet de porc fără os
  • 250 ml iaurt integral
  • 50 g unt moale
  • o lingură cu ardei roșu tocat
  • leuștean tocat
  • o linguriță cu paprika dulce
  • sare și piper după gust
  • Ingrediente pentru crustă:
  • două ouă
  • 20 g unt moale
  • 200-250 g făină de mălai
  • 150 g cașcaval
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Rita Ilieș
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

17 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

8 voturi    7 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Secui

Exceptional acest preparat, nota 10

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Drob