autor:

Tiberia Giulia Farkas

» » Aperitive

Snitele din piept de pui

Autor: Tiberia Giulia Farkas (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tiberia Giulia Farkas (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2015

Ingrediente
1 pieptpui, 2 oua, 50 gr. faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele pana cand obtinem fasii subtiri. Batem ouale cu ajutorul unei furculite si adaugam sare si piper peste acestea. Se ia cate o fasie de carne si se trece prin faina, apoi prin ou. Se scutura excesul de fiecare data si se prajeste timp de 20 minute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
snitele din piept de pui

snitele din piept de pui

se spala pieptul,se taie bucati,se bate se da prin oul amestecat cu delikat,apoi prin pesmet si se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Aurel , 10 noiembrie 2019

    Un preparat simplu si gustos.

  • Cristina G (Chef de cuisine) , 24 martie 2015

    Nu e cam mult timp la prajit?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pieptpui
  • 2 oua
  • 50 gr. faina

Raporteaza reteta

Aurel

Un preparat simplu si gustos.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri aperitiv