Intai pregatim sosul. Intr-o tigaie topim untul si prajim usturoiul taiat felii si indata adaugam ardeii copti fasii si smantina, dam la gust cu sare si piper si lasam pe foc potrivit sa se ingroase putin. Luam de pe foc si macinam sosul la blender pina devine uniform si il reintoarcem in tigaie.
Intr-un bol amestecam brinza cu toate ingridentele pina devine o masa uniforma. Presaram pe o plansa 1/2 pahar de faina si turnam continutul de brinza in faina si il amestecam bine facem un rulou subtire si taiem bucatele de gnochi. Eu am asezat niochi pe o tava de copt pe care am pus un prosop de bucatarie curat.
In timp ce am pregatit gnochi am pus o tigaie lata cu apa si sare la fiert si cind apa incepe sa fiarba punem niochi in apa nu prea mult o data si lasam pina se ridica la suprafata. Ii ridicam cu o lingura cu gauri si ii punem intr-un castron si ii stropim cu putin ulei.
Incalzim sosul de ardei pe foc mic punem un polonic de sos intr-o farfurie adinca si punem o portie de gnochi deasupra. Este o mincare foarte gustoasa si sosul de ardei ii da un gust aparte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii