Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul pina fierbe.
Dupa ce fierbe se stinge focul,se toarna compozitia intr-o forma(sa fie cam de un deget grosimea), se pune smintina, se orneaza.Eu pun tot timpul peste gris,un fel de crema , aici se numeste\"qusta\".Este facuta de firma \'\'Nestle\", sau alte firme.Inainte sa se puna smintina, trebuie lasat la rece, putin, chiar frigider;cind e gata si ornata, se da iar la rece,putin.Dupa aceea se maninca.
De data asta am pus o astfel de crema(neindulcita).facuta de o firma araba;asta am avut in casa.
Foarte multa lume foloseste mierea de albine.Cred ca puteti face un amestsc de niste frisca nebatuta cu niste smintina...de ce nu.Faceti in asa fel , sa fie bun.
Ceea ce folosesc eu nu e dulce, dar e mai gras;faceti cum va place.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii