Bate ouale cu zaharul, adauga untul topit, vanilia si bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie. Incorporeaza faina, amestecand bine pana la omogenizare.
Unge forma de nuci cu putin ulei si las-o pe flacara aragazului sa se incinga bine. Umple formele de nuci cu 1/3 din volumul acestora, inchide forma si las-o la copt, circa 2 minute, intorcand-o insa dupa fiecare 35-40 de secunde.
Procedeaza in acest fel pana la terminarea intregii cantitati de aluat.
Crema
Se mixeaza untul cu zaharul farin. Se adauga nucile, cacaoa, esenta.
Se umplu capacele cu crema si se unesc doua cate doua
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii