Ochiuri in floare (cuib) de parizer

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Ochiuri in floare (cuib) de parizer

Ingrediente

  • parizer
  • oua
  • cascaval
  • rosie
  • condimente

Mod de preparare

Parizerul se feliaza, i se indeparteaza membrana . Felia de parizer se aseaza intr-un bol si se modeleaza in forma de cuib sau de floare .

In mijloc se sparge un ou si se introduce la cuptor pana se rumenesc putin marginile parizerului, dupa care se acopera si se introduce din nou la cuptor.

Cand oul incepe sa prinda contur, este aproape gata asezati cerculetul de cascaval , ramanand galbenusul neacoperit si reintroduceti la cuptor pana oul capata consistenta dorita, pana obtineti oul pe care vi-l doriti... moale,mediu sau tare.Se orneaza cu feliute de rosii , cu frunze de patrunjel, marar tocat si se condimenteaza dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise