O mâncare simplã pe care o putem servi la orice masã din zi, chiar si în baghetã la servici, cu salatã verde si maionezã :)
1) Pune la cãlit în uleiul de mãsline, ceapa si usturoiul pânã devin moi, adaugã ficatul tãiat în bucãti mai mici si lasã la prãjit pânã î-si schimbã culoarea, puteti adãuga putin vin si acoperi pânã scade. Înainte de a lua de pe foc condimenteazã si adaugã pãtrunjelul tocat; amestecã bine.
2) Separat într-un bol bate bine ouãle cu cele 2 linguri de lapte ; condimenteazã dupã plac si adaugã chives tocat.
Într-o tigaie antiaderentã topeste crema culinarã sau untul si toarnã ouãle.
Prãjeste-o ca pe o turtã, si când e gata transfer-o pe o farfurie de servit.
Deasupra pune ficatul si ruleazã ( eu am lãsat asa ).
Serveste cu salatã verde.
Poftã bunã!
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii