Reteta postata pe: 31 august 2009
Ingrediente
4 oua, 4 linguri lapte, 1 lingura branza telemea de capra, sare si piper dupa gust, 1 ceapa mica rosie, 1 cartof potrivit rosu, 5 ciuperci, 1 ardei gras mai mic, 3 linguri ulei de arahide
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul si se aseaza pe foc,se adauga ceapa taiata julien si cartoful dat pe razatoarea mica,se lasa sa se innmoaie 3-4 minute,apoi se adauga ciupercile taiate felii si ardeiul gras taiat julien, se lasa sa se faca pe foc pana scade zeama de la ciuperci.Intre timp se bat ouale intr-un castron mai mare cu cele 4 linguri de lapte si 1 lingura braza de capra, data pe razatoare mica,se potriveste de sare si piper.Apoi se pun in castron peste oua legumele,se amesteca usor si toata compozitia se pune inapoi in tigaie,se acopera cu un capac si se lasa 4 minute,se intoarce omleta ca pe clatita,se mai lasa inca 4 minute.Se serveste la micul dejun cu rosii si felii de pastrama.Eu am adaugat pastrama de capra.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "OMLETA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mai simplu de atat nu se poate. Mai intai de toate, curatam cartofii, ii taiem pe jumatate si apoi
3 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate