In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2 sau 3). Condimentati cu sare, piper, concentrat si adaugati cate 4-5 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender).
Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul de masline si fruzele de spanac bine spalate. Se calesc cateva minute, apoi se scot pe un fund de lemn si se toaca putin.
Intr-o tigaie antiaderenta puneti 10 ml ulei (2-3 linguri) si turnati compozitia din castron. Cand incepe sa se inchege putin pe jumatate din omleta puneti jumatate din spanac, cubulete de rosie decojita, putina verdeata si cubulete mici de costita sau sunca.
Cu o spatula indoiti partea libera a omletei peste cea cu umplutura. Dupa 1 minut intoarceti omleta pe partea cealalta. Dupa inca 1 minut, scoateti-o pe o farfurie. Procedati la fel si cu cea de a doua. Decorati cu feliute de rosie, masline si frunzulite de patrunjel.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii