Salata verde se spala si se taie fasii.
Se incepe cu prepararea salatei.
Salata verde se spala si se taie fasii.
Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.
Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie rondele.
Crenguta de marar se spala si se taie marunt.
Toate ingredientele se pun intr-un castron. Se adauga sarea, otetul, uleiul si apa si se amesteca.
Omleta:
Intr-un castron se bat ouale, apoi se rade branza si se adauga mararul spalat si taiat marunt. Se amesteca totul, dupa care se pun in tigaia unsa cu ulei si se tin la foc mediu, amestecand continuu cu o spatula de lemn.
Omleta se serveste calda alaturi de salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii