Cartoful se curata,se spala si se taie bucatele.
Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pun bucatelele de cartof sa se prajeasca.
Se presara sare si se pune capac pe tigaie ca sa se inmoaie cartoful.
Intre timp se bat ouale cu sare si se adauga peste bucatelele de cartof.
Se pune din nou capacul ca sa creasca omleta si se micsoreaza focul.
Dupa 2 minute se intoarce cu ajutorul unei farfurii,astfel:se pune o farfurie peste tigaie si printr-o miscare rapida se rastoarna omleta in farfurie,apoi se pune din nou in tigaie pt inca 2 minute.
Se serveste dupa preferinta fiecaruia cu rosii,ardei,castravete,etc.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii