Cartoful se curata,se spala si se taie bucatele.
Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pun bucatelele de cartof sa se prajeasca.
Se presara sare si se pune capac pe tigaie ca sa se inmoaie cartoful.
Intre timp se bat ouale cu sare si se adauga peste bucatelele de cartof.
Se pune din nou capacul ca sa creasca omleta si se micsoreaza focul.
Dupa 2 minute se intoarce cu ajutorul unei farfurii,astfel:se pune o farfurie peste tigaie si printr-o miscare rapida se rastoarna omleta in farfurie,apoi se pune din nou in tigaie pt inca 2 minute.
Se serveste dupa preferinta fiecaruia cu rosii,ardei,castravete,etc.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii