Batem ouale bine, adaugam sare si piper dupa gust. Incingem tigaia, in care punem putin ulei, adaugam ouale batute, sa acopere toata suprafata tigaii. Lasam putin ouale sa sa prajeasca si pe jumate din suprafata punem cascavalul dat prin razatoare, dupa care o lipim in doua, (o facem semiluna), langa punem bacon-ul la prajit. O lasam sa se prajeasca pe ambele parti. Cand e gata se aseaza pe farfurie deasupra se pune bacon-ul prajit, se orneaza cu patrunjel verde, si se aseaza feliute de rosii. pofta buna :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii