Mod de preparare
Se spala ciupercile, se inlatura pielita si piciorusele, se taie in cubulete mici si se dau deoparte.
Se sparg ouale, se bat spuma, se adauga ciupercile, se amesteca din nou.
Se adauga 2 lingurite de ulei de floarea-soarelui in tigaie, se lasa se incinga, dupa care se adauga omleta, care se intoarce pe ambele parti, ca sa se prajeasca cum trebuie.
Se poate servi cu paine toast prajita.
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii