Omleta cu legume si jambon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu legume si jambon

Ingrediente

  • 4 oua
  • un cartof
  • un ardei rosu mediu
  • o mana de boabe de mazare congelate
  • 4-6 felii subtiri de jambon
  • 100 ml smantana pt gatit
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul se taie cat mai marunt si se caleste in 2 linguri de ulei de masline.Se adauga mazarea,cartoful tocat marunt se potriveste de sare si piper si se calesc 5 min la foc iute.Se adauga smantana,se amesteca bine si se da deoparte.Se bat ouale(cate doua), se face cate o omleta subtire si se scoate pe o farfurie intinsa.Pe o jumatate de omleta se pune o felie de jambon,jumatate din amestecul de legume,alta felie de jambon si se acopera cu cealalta jumatate de omleta.Se acompaniaza cu salata.O alta varianta, pe care am pregatit-o eu astazi,este cumpararea unei amestec de legume congelate.Se fierb conform instructiunilor de pe punga,iar apoi se calesc la foc iute in 2,3 linguri de ulei de masline si se amesteca cu smantana pentru gatit.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise