Prazul curatat ,spalat se taie in felii si se fierbe cateva minute.
Ouale se bat bine cu putina sare,piper,cimbru,busuioc si se toarna intr-o tigaie unsa foarte bine cu unt incins.
Omleta cand este gata rumenita pe o parte,se ia un platou mai mare decat tigaia care se aseaza deasupra tigaii si se rastoarna omleta pe platou.Apoi, partea nerumenita se rastoarna inapoi in tigaie. Dupa ce este gata se rastoarna pe platou si se orneaza cu feliile de praz .Se toarna deasupra omletei un sos obtinut din smantana,putin unt,ciupercile tocate, patrunjel tocat fin,sare,piper,busuioc,cimbru.Se poate servi si rulata .
Sotului meu ii place sa serveasca fara sosul de smantana,asa ca pentru el adaug ciupercile si prazul inainte de a intoarce omleta si astfel va iesi o omletuta aurie si frumos rumenita.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii