Omleta cu spanac

Timp pregatire
6 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu spanac

Ingrediente

  • 100 g frunze de spanac
  • 3-4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 2 peperoni
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalati si zvantati frunzele de spanac, taiati-le bucati mari si puneti-le la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei. Presarati peste spanac putina sare si un praf de piper.

Caliti spanacul 2-3 minute pana se inmoaie, apoi spargeti deasupra ouale. Lasati 2-3 minute pana se aglutineaza albusul. Abia dupa aceea spargeti galbenusurile si amestecati usor cu o spatula de lemn. Dupa inca 1-2 minute omleta este gata.

Dregeti gustul de sare si piper, apoi asezati omleta pe farfurii si decorati cu feliute subtiri de peperoni (proaspeti sau in otet). Eu am servit-o cu castraveciori murati taiati feliute subtiri.

Puteti aseza omleta pe un singur platou, decorati si cu frunzulite de spanac. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise