Curatam ceapa si o tocam marunt.Curatam usturoiul si il tocam marunt si pe el.Spanacul il spalati daca e proaspat si il rupeti in bucati cat de mari doriti.Daca aveti spanac congelat il decongelati si il lasati sa se scurga bine.Taiem marunt ardeiul kapia.
Intr-o tigaie Delimano puneti doi stropi de ulei si lasati tigaia sa se incinga.Cand senzorul de temperatura s-a inrosit, adaugam ceapa sa o sotam.Cand devine sticloasa, adaugam usturoiul, amestecam de doua-trei ori apoi adaugam ardeiul rosu si spanacul.Amestecam sa se omogenizeze bine apoi adaugam turmenicul, boiaua si chimenul.Amestecam.
Spargem ouale, le asezonam apoi le batem bine.Adaugam amidonul si smantana, apoi omogenizam.Ceapa sotata cu spanacul le amestecam cu ouale si smantana , asezonam daca este cazul.
Ungem o forma de silicon cu putin unt si presaram cu faina, apoi rasturnam compozitia omletei in forma si o dam la cuptorul dinainte incalzit 10-15 minute la 180 de grade.
Lasam sa se coaca omleta, pina cand aceasta se incheaga bine 20-30 de minute.
Daca doriti sa faceti omleta mai rapid, o puteti prepara pe aragaz ,intr-un wok.
Savurati cu multa pofta !
Daca doriti mai multe poze , le gasici la mine pe blog, aici:
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/09/omleta-cu-spanac-si-condimente.html
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii