Scurgem cutia de ton de apa si apoi scoatem tonul il punem intr-un bol si il amestecam cu cele 2 lingurite de zeama de lamaie.Separat pregatim omleta:spargem ouale, le punem intr-un bol le batem cu o furculita, adaugam branza rasa.Pregatim tigaia,in care punem cele 50 gr de unt la incalzit si il incazim bine pana dispare spuma aceea pe care o face untul,cand il incalzim.Cand untul este clar punem ouale batute spuma cu branza rasa si amestecam ca sa se prajeasca uniform si sa nu se prinda de tigaie.Eu le amestec cu o lingura de lemn si cand este gata omleta o punem peste o lipie libaneza(paine libaneza),o ornam cu o rosie.Cine doreste poate sa ruleze lipia libaneza cu aceasta omleta, facand-o ca pe un sendvich(sau tip shaorma).Acest fel de mancare este foarte bun si delicios pentru un breakfast in week-end.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii