Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa. Se pune o tigaie pe foc cu ulei pana ce se umple a treia parte din capacitatea tigaii. Cand s-a incalzit uleiul, se pun cartofii si ceapa, lasandu-se la foc potrivit sa nu fie nici prea fierti nici prea crocanti si se sareaza.
Intre timp se bat cele 4 oua cu putina sare si o lingura de lapte. Dupa ce s-au facut cartofii, se scurg bine de ulei si se toarna peste oua, amestecandu-se bine. Se lasa 5 minute sa se incorporeze bine oul in cartof. In aceeasi tigaie se pune putin ulei si cand s-a incalzit se toarna aceasta compozitie. Cand omleta s-a rumenit dedesupt, se intoarce cu un capac sau cu o farfurie pe partea cealalta si se lasa pana se face si aceasta parte, dar nu trebuie lasata mult ca sa nu iasa prea uscata. Cand este gata se aseaza pe farfurie si se poate manca si rece si calda.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii