Se bat albuşurile cu un praf de sare. Gălbenuşurile se freacă separat, se adauga sare, condimente după gust şi se amestecă uşor cu albuşurile bătute spumă.
În vasul de gătit se adaugă uleiul, ceapa, şunca, roşiile tocate şi se setează 2 minute BOIL, după care se toarnă ouăle şi se programează 10 minute STEW. Se întoarce prin răsturnare cu ajutorul unei farfurii şi se rumeneşte şi pe cealaltă parte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii