*Luam o cratita o punem pe foc,adaugam uleiul si lasam sa se incinga .
*Adaugam cartofii,ceapa,si ardeiul.
*Presaram cu sare ,amestecam si lasam la foc normal 15-20 minute.
*Scoatem si scurgem bine de ulei.
*Intr-un castron mijlociu ,punem ouale si prafuletul de colorant ....cu un tel le batem spuma.
*Adaugam surimii taiati de-a lungul apoi de-a latul in bucatele mici.
*Apoi adaugam cartofii,ceapa si ardeiul prajiti ,amestecam si daca este necesar adaugam putina sare.
*Luam o cratita antiaderenta ,adaugam 2-3 linguri cu ulei (daca este posibil de masline)...lasam sa se incinga bine ,apoi rasturnam omleta.
*Facem pe o parte 3-4 minute la foc normal ,apoi cu ajutorul unei farfurii care trebuie sa acopere complet cratita (punem farfuria deasupra cratitei punem mina dreapta deschisa pe farfurie ,luam cratita de coada cu mina stinga si hop ,o rasturnam in farfurie ,,,cu grija sa nu se rupa .. o punem iar in cratita ) inca 3-4 minute .
*Servim ca aperitiv...sau cu o salata.
*Ne ies pentru 3-4 persoane.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii