Ceapa si ciuperca se curata, si se taie .
Ouale se bat intr-un castron.
Legatura de marar se spala , se taie marunt si se adauga peste oua.
Maslinele se feliaza.
Sunca se taie in suvite subtiri.
O tigaie de teflon se pune pe foc cu o lingura de ulei de masline, ceapa , ciuperca si sunca. Se inabuse 2 minute, dupa care se adauga ouale batute impreuna maslinele,cu mararul si condimentele.
Dupa 2-3 minute se intoarce, se mai lasa pe foc 1/2 minut si se rastoarna pe o farfurie. Se serveste cu cascaval ras deasupra, alaturi de o salata.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii