Ingrediente
Pentru o persoana, -2 oua, -50 g sunca, -50g cascaval, -o legatura marar, -1/2 ceapa sau un fir de ceapa verde, -1 ciupercuta, -1 lingura de ulei de masline, -2-3 masline, -sare si piper, -se poate servi cu o salata, eu am pus salata de varza rosie.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
1 vot
Mod de preparare
Ouale se bat intr-un castron.
Legatura de marar se spala , se taie marunt si se adauga peste oua.
Maslinele se feliaza.
Sunca se taie in suvite subtiri.
O tigaie de teflon se pune pe foc cu o lingura de ulei de masline, ceapa , ciuperca si sunca. Se inabuse 2 minute, dupa care se adauga ouale batute impreuna maslinele,cu mararul si condimentele.
Dupa 2-3 minute se intoarce, se mai lasa pe foc 1/2 minut si se rastoarna pe o farfurie. Se serveste cu cascaval ras deasupra, alaturi de o salata.
Pofta buna !
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009
Delicioasa
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009
Foarte buna!