Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si inauntru). Taiem cubulete rosia si cartofii. Tocam marunt patrunjelul si usturoiul. Pregatim 2 foi de aluminiu, ungem cu putin ulei si asezam pestele. Ii deschidem burta si o umplem cu cartof, rosie, patrunjel si usturoi. Inchidem foaia de aluminiu ca pe o caramela si se pune in cuptor ptr. 25-30 de minute la 160°-180°. Se serveste caramela calda si se deschide usor pentru a nu iesi sucul care este inauntru. Pofta buna.....
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii