Biscuitii Oreo ii dezlipim, partea fara crema o punem deoparte, iar partea cu crema o asezam cu crema in sus, pe fundul hartiutelor de muffins.
Amestecam faina impreuna cu praful de copt, cacaoa, zaharul si un praf de sare. Separat batem ouale cu furculita, adaugam ricotta, treptat uleiul si laptele si zaharul vanilat. Omogenizam totul bine, dupa care turnam peste amestecul de faina si cu ajutorul unei linguri de lemn amestecam pana se intrepatrund cele doua compozitii.
Umplem hartiutele cu aceasta compozitie si dam la cuptorul preincalzit circa 20-25 minute.
In acest timp vom pregati crema astfel: jumatatile de biscuiti fara crema le punem intr-un robot si pulsam pana obtinem un fel de praf de biscuiti. Frisca o mixam bine cu intaritorul, dupa care cu ajutorul unei spatule incorporam treptat si praful de biscuiti.
Cand muffinsii sunt reci ii decoram cu crema de frisca.
Pofta buna!
inspiratie: http://www.justlovecookin.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii