Cu 20-30 de minute inainte sa se pregateasca mancarea se fierbe orezul (pana bobul devine moale), se scurge cu atentie printr-o sita si se lasa la racit, in sita.
Se taie ceapa marunt si se pune la calit (la foc moderat). Cand capata o culoare rumenie se adauga carnea tocata impreuna cu usturoiul. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa preferinta.
Cand carnea e bine facuta se pun ouale in compozitie si se amesteca bine.
La sfarsit se adauga orezul impreuna cu varza rosie, se amesteca bine si se lasa 5 minute la foc mic, acoperit.
Se serveste cald si cu mult drag.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii