Se taie ceapa in juliana si usturoiul pe jumatate si se inabuse intr-o tigaie cu ulei.cand sa prajit putin se scoate si de bate impreuna cu vinul, patrunjelul, pastila de gallina blanca, nucsoara si putina apa.se pune din nou in tigaie impreuna cu ficateii spalati si taiati pe jumate si inimioarele taiate pe jumate, adauga apa pane se umple cratita . se adauga piperul si foaia de dafin si se lasa sa fiarba 20 de minute. Dupa care se adauga orezul si se lasa sa se faca circa 20-25 minute pana cind s-a scurs toata apa si orezul este moale.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii