1) Punem laptele la fiert impreuna cu¨:
-coaja de lamiie si cea de portocala
-zaharul
-betisoarele de scortisoara rupte in doua
-plicul de zahar vanilat.
2) Cind a inceput sa fiarba adaugam orezul spalat si scurs de apa.
Lasam sa fiarba 10 minute fara sa invirtim deloc.
Trecut acest timp icepem sa invirtim din cind in cind inca 10-15 minute.
Scoatem betisoarele de scortisoara si cojile de la portocala si de la lamiie.
Punem in farfurii sau castronele si presaram cu scortisoara praf.
Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii