Orez cu piept de pui,suc de rosii si cascaval

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Orez cu piept de pui,suc de rosii si cascaval

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 cana cu orez
  • 100 g unt
  • 150 g cascaval
  • 1 cana suc de rosii
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza,se spala si se taie ori cubulete ori fasii.

Se curata legumele ,se spala si apoi se taie(morcovul l-am dat prin razatoare iar ardeiul l-am taiat fasiute)

Orezul se spala in apa rece.

Se pune untul la topit intr-o tigaie si se adauga carnea .Condimentam cu sare si lasam carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti iar apoi o scoatem pe un prosop absorbant.In untul in care am rumenit carnea calim si legumele iar apoi adaugam bucatile de carne si o cana cu apa.Condimentam cu sare si apoi fierbem sub capac circa 10 min dupa care adaugam orezul si circa 2 cani cu apa (cat acesta sa fie acoperit )si lasam sa fiarba acoperit la foc mic .

Cand apa scade si orezul este gata fiert se toarna deasupra sucul de rosii

si se adauga cascavalul ras.

Se da la cuptor si se tine circa 10 min.

Se scoate din cuptor si se serveste atat cald cat si rece .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise