Ceapa se toaca si se caleste in 50 ml ulei Se adauga lingurita de vegeta si prazul taiat in bucati de aprox 1-2cm. Se calesc la foc mic, acoperit si dupa vreo 10 min se adauga 1 cana de apa si se fierbe 20min. Se adauga orezul care anterior a fost bine spalat si doua cani de apa fierbinte, se amesteca, se adauga foaia de dafin si se fierbe la foc min pt aprox 30-40 min. Daca se opteaza pentru piper boabe, acesta se adauga odata cu dafinul. Piperul macinat se adauga aproape de final.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii