Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun laptele, lichiorul de caspuni, Limoncello, batonul de scortisoara si vanilie si zaharul.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se opreste focul, se acopera cratita si lasa la infuzat 30 minute.
Dupa cele 30 minute, se inlatura batonul de scortisoara si vanilie si se pune cratita pe foc din nou, se adauga orezul apoi se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30-35 minute pana cand orezul s-a inmuiat iar compozitia s-a legat putin – in acest timp se amesteca din cand in cand pentru ca orezul sa nu se lipeasca de fundul cratitei. Orezul se serveste cald sau rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii