Am avut un pui de tara pe care l-am impartit in doua. Din tacamuri am facut un borsulet de dovlecei, iar din piepti si pulpe am facut un orez cu fripturica. Am luat pieptii si pulpele si le-am taiat cum am spus la ingrediente si le-am pus la fiert in apa. Cand au fiert, am scos bucatile si le-am pus separat. Am pus intr-un vas termorezistent 2 cani potrivite de orez, l-am spalat bine si am pus peste el 8 cani potrivite de supa in care au fiert bucatile de carne si 3 lingurite de secretul gustului. Am introdus la cuptor si am tinut pana s-a umflat orezul, amestecand din cand in cand. Apoi am luat bucatile de carne, le-am pus intr-un vas termorezistent, le-am presarat cu sare, piper si un praf de secretul gustului, am pus ulei si am introdus vasul in cuptor pana s-a rumenit carnea. Am servit carnea alaturi de orez cu castraveti murati, dar puteti sa serviti cu ce doriti: acritura sau salata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii