Se spala si se tuaca carnea cubulete mici si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre timp pana se caleste carnea se toaca ceapa rondele si se pun e peste carne. Se toaca ardeiul si morcovul, orezul se spala bine.
Cand s-au calit bine carnea si ceapa se adauga legumele si orezul. Se acopera cu apa si se lasa la fiert. Daca apa scade se mai completeaza cu apa fiarta. Se adauga sarea, piperul, mararul si patrunjelul dupa gust. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii