Ostropel de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui,
  • 1 capatana usturoi (7-8 catei usturoi),
  • 1 lingura faina,
  • 1 ceapa tocata marunt,
  • 100 gr unt (margarina),
  • 1 lingurita boia dulce,
  • 150 ml vin alb,
  • 50 gr pasta tomate,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zeama de lamaie.

Mod de preparare

Puiul se taie bucati potrivite, se condimenteaza si se inabuse in grasime.

Se adauga ceapa si se lasa la inabusit 10 minute, se adauga zeama de lamaie, dupa care se presara faina si se amesteca energic.

Se toarna vinul si restul materiilor prime, se completeaza cu putina apa si se fierbe 15 minute, amestecand din cand in cand.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise