Spalam pulpele , pe portionam, si le punem la fierc cu sare, la foc mare pana incepe sa fiarba si apoi dam la foc mic pana mai scade putin apa.
Intr-un castron amestecam smantana cu faina in asa fel incat sa nu faca cocoloase, si cu putina sare si piper( nu multa sare caci pulpele se ferb in apa cu sar). Pisam usturoiul si il adaugam in aceasta compozitie de faina cu smantana.
Cand sunt fierte bine pulpele punem amestecul din castron amestecand in oala incet sa nu sfaramam carnea si in asa fel incat sa nu se prinda de fundul cratitei sau sa faca cocoloase. Mai lasam sa de-a cateva clocote pana se ingroasa (la foc mic) si se serveste cald cu mamaliga de preferat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii