Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la rumenit pulpele si aripile.Cand bucatile de pui sau rumenit se adauga apa sau supa de pui cat sa le acopere.Se lasa la foc mic acoperite cu un capac sa fiarba carnea.Cand carnea este gata facuta se adauga pasta de tomate amestecata cu faina si se toarna peste pui,se condimenteaza cu sare si piper si usturoiul taiat marunt.Se mai lasa pe foc sa fiarba cateva minute pana se ingroasa sosul.Se poate servi alaturi de un piure de cartofi sau orez,impreuna cu o salata de cruditati.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii