Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute.
Cartofii noi spalati se pun la fiert in coaja cu o lingurita zahar si putina sare.
Se pune uleiul intr-un vas de tuci sau ceaun, se prajeste carnea pe toate partile, se adauga usturoiul taiat feliute sau tocat foarte fin, putina apa cat sa acopere carnea si se fierbe cu capac aproximativ 30 minute.
Scobiti rosiile (le veti folosi la salata) iar ce s-a scos din ele tocati si puneti peste pui. Adaugati putin bulion, putina verdeata tocata, condimentati (eu pun putin concentrat de ciuperci), 1 lingurita de zahar si dupa inca 10 minute, faina amestecata cu restul de bulion si mai lasati cateva clocote.
Dupa ce au fiert cartofii (circa 20-25 minute), se scurg de apa si se curata de coaja.
Pe un platou asezati cartofii taiati bucati, carnea de pui (infasurati osul de la pulpele inferioare cu staniol), presarati cu putina paprika, verdeata si adaugati deasupra putin sos de la ostropel. Puneti restul de sos intr-o sosiera sau canita. Puteti aduce la masa si mujdei de usturoi, mamaliguta si salata asortata (cu care puteti umple rosiile).
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii