Puiul se fierbe in apa, se spumeaza si obligatoriu se strecoara zeama.
Cartofii se fierb separat, in coaje. Dupa ce s-au racit, se decojesc si se taie in cuburi potrivite.
Intr-o cratita se caleste ceapa, si cand devine sticloasa se adauga ardeiul. Dupa ce s-au calit, se adauga bucatile de pui si cartofii, cu doua cani din zeama de carne.
Intr-un castron se amesteca faina cu zeama de carne(obligatoriu rece), se adauga bulionul, paprika si usturoiul taiat feliute, si se adauga peste cartofi. Sare si piper dupa gust.
Se mai pune zeama cat sa fie totul acoperit si se mai fierbe cateva minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii