1. Se curata aripioarele de pui si se portioneaza.
2. Intr-o tigaie incapatoare se pun 4 linguri cu grasime de pasare si se incing. Se adauga cepele tocate marunt si se lasa sa se inmoaie. Apoi se adauga aripioarele de pui si se calesc impreuna cateva minute.
3. Se adauga apoi supa si usturoiul tocat marunt si se lasa la foc mic 20 de minute.
4. Dupa aceea se adauga rosiile date pe razatoarea mare si se mai lasa pe foc 20 de minute.
5. Se potrivesc de sare si piper si se opresc.
Se poate servi alaturi de cartofi natur, sau orez, sau simpli cu o paine calda de casa alaturi.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii