1. Se curata aripioarele de pui si se portioneaza.
2. Intr-o tigaie incapatoare se pun 4 linguri cu grasime de pasare si se incing. Se adauga cepele tocate marunt si se lasa sa se inmoaie. Apoi se adauga aripioarele de pui si se calesc impreuna cateva minute.
3. Se adauga apoi supa si usturoiul tocat marunt si se lasa la foc mic 20 de minute.
4. Dupa aceea se adauga rosiile date pe razatoarea mare si se mai lasa pe foc 20 de minute.
5. Se potrivesc de sare si piper si se opresc.
Se poate servi alaturi de cartofi natur, sau orez, sau simpli cu o paine calda de casa alaturi.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii