Reteta postata pe: 30 iulie 2011
Ingrediente
1pahar de frunze de oregano sau thimin sau de rozmarin, 1/2litru de otet de vin alb
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se pun frunzele de plante intr-un borcan cu capac-dupa ce au fost spalate.Otetul se fierbe putin si se toarna peste frunze dupa care se inchide ermetic.Se pastreaza la un loc rece timp de doua saptamani -se scutura din cind in cind.Se strecoara de frunze si se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.Este bun ptr sosuri si marinate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Otet cu mirodenii" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate