-se taie capacul la bulci si cu o lingura se scoate miezul de paine
-se pun cu fata in jos pe o tava si se dau putin la cuptor sa se rumeneasca
-se scot din cuptor si se intorc, se ung cu o lingura de suc rosii in interior
-se pune cascaval ras
-se sparge cate un ou in fiecare bulca
-se pun peste ou masline, carnati, pastrama, ciuperci (si ce mai vreti)
-se acopera cu cascaval ras si se orneaza cu o felie de ardei gras
-se introduc in cuptor aproximativ 10 min pana se coace oul (se verifica apasand deasupra cu degetul)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii