Punem ouale la fiert cu putina sare ,15 min. Le scoatem le dam printr-un jet de apa rece si le decojim le scoatem galbenusul si le amestem intr-un bol cu conservele de porc, maioneza sarea si putin piper pana devine o pasta , apoi umplem ouale le ornam cu patrunjel si boabe de porumb fiert.Le asezam pe platoul deja decorat cu frunze de salata si cateva felii de Jambon peste le punem putin patrunjel uscat sau verde.Apoi le dam la rece .Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii