Se pregateste o crema fina din unt si zahar, se adauga pe rand ouale mixand energic dupa fiecare.
Se pregateste o crema fina din unt si zahar, se adauga pe rand ouale mixand energic dupa fiecare, apoi faina cernuta cu praful de copt, esenta de vanilie, iar la final iaurtul; dupa omogenizare, se pune aluat in formele de oua unse si tapetate cu faina, cate 2-3linguri, apoi se pun intr-o tava si la cuptor vor sta 20 min.
Se scoate prajitura din fiecare forma, se taie partea bombata care s-a format cand a crescut in cuptor, se face o gaura in mijloc de 3 cm, se pune ciocolata taiata in interior, se ung marginile cu putina ciocolata topita, apoi se unesc cate doua jumatati.
Se pun astfel ouale formate pe un gratar si se toarna deasupra ciocolata topita intr-un vas pe bain marie cu 2 linguri smantana.
Dupa ce s-a intarit ciocolata, se pun pe o farfurie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii