Oua de Paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Oua de Paste

Ingrediente

  • 10 oua
  • vopsea pt oua
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri de otet

Mod de preparare

Se pregateste o oala cu apa rece in care o sa fierbem ouale.Adaugam cele 2 linguri de otet si ouale.Din momentul in care incepe apa sa fiarba lasam 10 minute ouale.(am vazut retete in care scrie ca se fierb 5 minute,eu le fierb 10\' daca vreau sa fie tari,dar ramane la aprecierea d-voastra) .Le scoatem si le adaugam in vasul in care avem pregatita vopseaua(eu am urmat instructiunile de la vopseaua mea).Se trece fiecare ou prin culorile dorite,se scot pe un servetel sa se scurga de vopseaua ramasa si se ung cu putin ulei pt a fi lucioase.Se servesc .Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise