Se pregateste o oala cu apa rece in care o sa fierbem ouale.Adaugam cele 2 linguri de otet si ouale.Din momentul in care incepe apa sa fiarba lasam 10 minute ouale.(am vazut retete in care scrie ca se fierb 5 minute,eu le fierb 10\' daca vreau sa fie tari,dar ramane la aprecierea d-voastra) .Le scoatem si le adaugam in vasul in care avem pregatita vopseaua(eu am urmat instructiunile de la vopseaua mea).Se trece fiecare ou prin culorile dorite,se scot pe un servetel sa se scurga de vopseaua ramasa si se ung cu putin ulei pt a fi lucioase.Se servesc .Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii