Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.
Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.
Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si taie marunt.
Ceapa si ardeiul se pun intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei, 50 ml apa si jumatate de lingurita de sare si si se lasa sa se inabuse, acoperind tigaia cu un capac. Dupa aceea, rosiile conservate in suc propriu se dau prin robotul de bucatarie si se adauga in tigaie peste legume impreuna cu un varf de cutit de piper negru macinat, un varf de cutit de boia de ardei dulce si o frunza de busuioc si se mai tin la foc cateva minute pana cand se leaga sosul. Se elimina frunza de busuioc si se adauga ouale, peste care se presara putina sare, apoi se acopera tigaia cu capacul si se lasa la foc in continuare, in functie de preferinta (daca le vreti moi sau tari). Daca este necesar se mai adauga o lingura sau doua de apa in sos.
Ouale in purgatoriu se pot servi cu cascaval ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii