Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea retetei in sine, dureaza cateva minute.
Asadar, se spala si se taie in felii subtiri, castravetele si morcovul, iar ceapa se taie rondele.
Ouale se bat bine, cu putina sare.
Dupa aceea se pune o tigaie la foc mare, cu ulei, iar cand e incalzit, se pun ouale, care se lasa la prajit.
Prajite se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.
Se ia o alta tigaie, care se pune la foc mare cu ulei. Dupa se pune ceapa, care se lasa 30 de secunde la prajit.
Peste ceapa se pun morcovii, iar dupa cateva momente se pun castravetii.
Se lasa 1 minut la prajit, dupa care se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust si se mai lasa inca 30 secunde sau 1 minut.
Dupa se da focul la mic, se pun ouale fripte peste legume. Se mai lasa 1 minut la foc impreuna.
Omleta se serveste calda.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii