1.Se da in clocot apa cu sarea si otetul.
2.Se sparg pe rand intr-o ceasca 8 oua ( asa incat sa nu se destrame ) si fiecare in parte se lasa sa alunece in apa care fierbe.Se da focul mai incet si se lasa ouale aprox.4 minute, ca sa se coaguleze.Apoi se scot si se introduc in apa foarte rece.
3.Se scot cu spumiera si se lasa sa se scurga pe un servet.Se sareaza, se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii